Eşme İlkokulu

Vizyon: Eşme İlkokulu olarak vizyonumuz: Öğrencilerimizi çağdaş, demokratik,sosyal ve kültürel alanlarda aktif, yetenekleri doğrultusunda geliştirilmiş, bilimin üstünlüğüne inanan, paylaşımcı, sorumluluklarını bilen, sanat görüşü kazanmış mükemmel bireyler şeklinde yetiştirmektir.

Misyon: Eşme İlkokulu olarak misyonumuz: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sürekli gelişimi hedefleyen, yaratıcı, araştırmacı, bilgi dünyasındaki rekabette öne çıkabilen, sosyal ve kültürel alanda ismini duyurabilen, doğayı sevip koruma bilinci taşıyan bireyleri yetiştirmektir.

Başarılar: eTwinning Ulusal Kalite Etiketi 2019

Saatler: 09:10-14:55
Isınma: DOĞALGAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Hadi Ay´a Gidelim(eTwinning), Beslenme Dostu Okul, Beyaz Bayrak

WEB - https://kartepeesmeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - EŞME MAH. EŞME BAĞDAT CAD. EŞME ORTAOKULU SİTESİ NO: 291 KARTEPE / KOCAELİ

Yerleşim Yeri - Eski Eşme Mah.Bağdat Cad.Eşme/Kartepe/Kocaeli

Ulaşım KARAYAOLU